A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Шишацьке відділення Миргородської ОДПІ інформує

Дата: 07.06.2016 10:08
Кількість переглядів: 566

Шишацьке ввдділення Миргородської об’єднаної державної податкової інспекції з метою інформованості платників податків регіону направляє матеріали для  розміщення в ЗМІ ( у друкованих, радіо, сайти органів влади).

 

Додаток: на 1 аркуші.

Заступник начальника-начальник

Шишацького відділення  Миргородської ОДПІ

ГУ ДФС  у Полтавській області                                                                       В.І.Сліпець                           

 

Книш ,92146

 

Електронне адміністрування реалізації пального в дії

На веб-порталі фіскальної служби працює “Електронний кабінет платника”, функції якого постійно удосконалюють. Наразі платники акцизного податку з реалізації пального в своєму особистому кабінеті можуть користуватися новим розділом, створеним в рамках функціонування Системи електронного адміністрування реалізації пального (далі - СЕАРП). А саме, можна переглянути проведені операції в системі електронного адміністрування реалізації пального (дані Реєстру операцій обсягів пального із застосуванням необхідних фільтрів, у т.ч. в розрізі типів операцій та кодів товарної підкатегорії згідно з УКТЗЕД), а також перевірити поповнення та стан електронного рахунку (дані Реєстру сум акцизного податку).

Крім цього, звертаємо увагу, що у відкритій частині Електронного кабінету платника в режимі он-лайн функціонує Реєстр платників акцизного податку з реалізації пального, а у особистому кабінеті платникам є можливість формувати та направляти запит для отримання Витягу з такого Реєстру, та у разі необхідності надсилати заяву про реєстрацію платником акцизного податку з реалізації пального з позначкою “Зміни”.

                                                   

До 1 липня мешканці Шишаччини отримають повідомлення про сплату земельного податку

Відповідно до ст.286 Податкового кодексу України нарахування фізичним особам сум земельного податку проводиться контролюючими органами, які видають платникові до 1 липня поточного року податкове повідомлення-рішення про внесення податку. Сплачується такий податок - протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення через установи банків та поштові відділення.

Фізичні особи, що проживають у сільській та селищній місцевості земельний податок можуть сплачуватися через каси сільських (селищних) рад або рад об’єднаних територіальних громад, що створені згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, за квитанцією про приймання податкових платежів. Форму квитанції затверджено наказом Міністерства фінансів України від 17.08.2015 №714 «Про затвердження форми Квитанції про прийняття податків і зборів».

Зауважимо, що фізичні особи несуть відповідальність за своєчасне та повне погашення нарахованого узгодженого грошового зобов’язання з плати за землю.

Зволікати зі сплатою земельного податку не варто. Якщо протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення не сплачується сума грошового зобов’язання, то такі платники податків притягуються до відповідальності у вигляді штрафу у розмірах, встановлених ст.126 ПКУ. Крім того, на суму податкового зобов’язання з плати за землю, не сплаченого своєчасно, нараховується пеня у порядку, визначеному ст.129 ПКУ.

 

Про зміну роботи ЦОП

 

Шишацьке відділення МОДПІ на виконання наказу ДФС України  № 458 від 20.05.2016 року повідомляє графік  роботи ЦОП

Понеділок-четвер з 9.00 до 18 год.

П'ятниця з 9.00 до 16 год.45 хв.

Субота з 9.00 до 13 год.

Обідня перерва з 13.00 до 13 год.45 хв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь