A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Повідомлення Шишацького районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській області

Дата: 29.12.2016 09:59
Кількість переглядів: 782

     На носі Новорічні та Різдвяні свята, під час проведення яких можливі виникнення пожеж або інших НС, тому 27.10.2016 року працівниками Шишацького районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській області спільно з колегами 3-ДПРП (смт Шишаки) 1-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Полтавській області здійснений візит до Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І.Вернадського, яка знаходиться за адресою: Шишацька селищна рада, смт. Шишаки, вул. Небесної сотні, 9 , були продемонстровані відеофільми про рятувальні роботи і підготовку до новорічних свят , проведена лекція з дітьми на протипожежну тематику "Правила пожежної безпеки знай - про життя подбай!"

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Загалом діти залишились задоволені даним спілкуванням з органами ДСНС України , були роздані листівки, пам’ятки повчального характеру, нагадано елементарні правила користування піротехнічними засобами, а саме:

  • При купівлі піротехнічних виробів віддавайте перевагу спеціалізованим магазинам та обов’язково ознайомтеся з інструкцією, вона повинна бути на кожному виробі. Якщо немає інформації щодо використання, то виріб є не сертифікованим, тому користуватися ним небезпечно. Перевірте термін зберігання виробу, його встановлює сам виробник, і ніхто не має права цей термін продовжити. На багатьох подібних виробах вказані вікові обмеження.
  • Не можна розбирати вироби чи піддавати їх механічним впливам. Не можна курити, працюючи з піротехнічними виробами, а також знаходитись у нетверезому стані. У більшості випадків, у момент приведення в дію піротехніки, той, хто запускає її, повинен за лічені секунди відбігти на безпечну відстань (як правило, це 10-15 і більше метрів).
  • Не всі знають, що температура бенгальського вогню сягає 1100 градусів, його іскри на відстані півметра охолоджуються лише на 60 градусів. Викид полум’я хлопавки досягає декілька десятків сантиметрів. Тепер уявімо ці іграшки в руках легковажних дітей. Їх забави загрожують не тільки пожежами. Частіше вони породжують непоправні трагічні наслідки.

 

Начальник Шишацького РС ГУ ДСНС України у Полтавській області О.Д. Вільховий


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь