ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Більше 200-ті учасників АТО Полтавщини – повернулися додому після зборів оперативного резерву .

Дата: 12.10.2016 09:53
Кількість переглядів: 541

Фото без описуВ ніч з 6 на 7 жовтня 2016 року військові комісаріати Полтавської області зустріли учасників антитероритсинчної операції після 12-ти денних зборів резервістів оперативного резерву.

Починаючи з 30-го вересня декілька механізованих і високомобільних бригад Збройних Сил України було піднято по тривозі, доукомплектовано резервістами оперативного резерву першої черги (тобто демобілізованими учасниками АТО в тому числі із з Полтавщини), виведено на оперативний простір, проведено бойове злагодження та поставлено конкретні бойові завдання.

 

 

 

Фото без опису Ніяких умовностей та формальностей, обстановка максимально наближена до бойової, стрільби, десантування, відбиття нападу, штурмові дії, наведення понтонних переправ, форсування водних перешкод, дії в тилу противника, закриття участків прориву, перехід, після масованої артпідготовки, від оборони до контратаки – це далеко не повний перелік завдань які було відпрацьовано під час навчань.Час зборів максимально використаний для підвищення рівня бойової підготовки, злагодженості дій підрозділів і екіпажів.

Навчальний процес для воїнів оперативного резерву був організований максимально насичено і був досить непростим не лише для них, але й для кадрового особового складу військових частин.

 

 

Фото без опису

Незважаючи на те, що, майже весь особовий склад задіяних до навчань бригад мав бойовий досвід кожен з резервістів та діючих військовослужбовці під час навчання взяв щось нове для себе.

Сьогодні учасників АТО приймавших участь у зборах чекає повернення до цивільного життя хто працював за тим зберігалося протягом зборів робоче місце та буде компенсовано середня заробітна та виплачені добові. Найбільше резервістів прийняло участь з м.Полтави та м.Кремечука більше 20 чол.з кожного міста..

Подібні збори чекають всіх демобілізованих учасників АТО, адже агресія північного сусіда не закінчена, армія повинна бути в готовності захистити державу та відновити контроль над кордоном та анексованими територіями.

 

 

Заступник військового комісара по роботі з особовим складом та громадськістю

підполковник                                                                                        Е.М.БОРОДАЙ

 

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь