A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Щира вдячність усім, хто любить країну кожною справою

Дата: 14.10.2022 10:22
Кількість переглядів: 500

Фото без опису   Сьогодні наша країна зустрічає потрійне українське свято з особливою шаною до тих, кому цей День – 14 жовтня – присвячено. З найщирішою вдячністю цим людям. З найглибшим розумінням того, що нас єднає навколо цього Дня, і з найміцнішою вірою в українських воїнів, в незламний козацький дух, у незримий оберіг Пресвятої Богородиці.

   Напередодні Покрови, великого християнського свята, коли ми вшановуємо наших захисників і захисниць з прадавніх героїчних сторінок історії і до сьогодні, російський варвар укотре намагається завдати нам болю і поразки. Масовані обстріли, численні жертви, масштабні руйнування... Так, болю дійсно багато. Але стражданнями українців не зламати. Путінська недоімперія наближає свій ганебний крах семимильними кроками.

   А ми стаємо сильнішими, міцнішими, зрілішими – на фронті, в тилу, духом і тілом.

   Але пам’ятаємо якою ціною ми дорослішаємо…

   У цей день і кожного дня згадуємо тих, хто пішов у вічність Героєм, хто виконав найвищу Божу заповідь – віддав своє життя заради інших. Їх десятки у таких громадах, як наша, сотні у кожному регіоні, тисячі в Україні… Це ніколи не забудеться. Не загоїться.

   Вони загинули заради своїх родин, заради рідної землі, заради кожного з нас, знайомих і незнайомих українців… А ми повинні жити заради них. Заради їхньої пам’яті – перемогти і збудувати країну щасливих людей…

   І ми це зможемо. Ми це вже робимо, незважаючи на війну. Ми будуємо нашу країну неймовірною єдністю, самовідданістю, жертовністю, титанічними фізичними зусиллями і невгамовним талантом і розумом, досвідом і пошуком, щоденною працею, що в загальному йменується любов’ю до Батьківщини.

   Щира вдячність усім, хто любить країну кожною справою: захищаючи її незалежність, дбаючи про наших воїнів, роблячи свій внесок у перемогу, турбуючись про тих, чиє життя зруйноване війною, і тих, хто поряд і кому потрібна допомога, виконуючи свою повсякденну роботу, підтримуючи лад у державі.

   Завдяки усім вам Україна є і буде. Завдяки усім вам наша громада прожила ці місяці повномасштабного вторгнення відносно стабільно. Разом з вами ми зміцнювали наші Збройні Сили, формували територіальну оборону, охороняли порядок у громаді, приймали внутрішньо переміщених людей і підтримували наших найвразливіших земляків, забезпечували функціонування усіх галузей.

  Такими будуть наші завдання й надалі. Дбаємо про громаду – допомагаємо державі у боротьбі з ворогом.

   У найближчі тижні-місяці ситуація буде не менш складною, ніж до цього. А, можливо, ще важчою. Але, без сумніву, ми ці випробування пройдемо гідно. Головне — хай Пресвята Богородиця наших захисників і захисниць оберігає й на упевнену перемогу благословляє!

З повагою – селищний голова Олександр ТУТКА, виконавчий комітет  і депутати громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь