A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Жоржівські школярі взяли участь у патріотичних акціях

Дата: 13.10.2022 15:54
Кількість переглядів: 220

   Національний банк України ініціював Всеукраїнську благодійну акцію «Смілива гривня», до участі в якій долучився і наш навчальний заклад. Мета проведення акції – не тільки зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України та дати можливість українцям зробити свій внесок у перемогу,  а й поширити культуру благодійності серед дітей та молоді.

  У межах акції учні  збирали монети номіналами 10, 50 копійок, а також  1, 2, 5 та 10 гривень, та банкноти, що перебувають в обігу. Зібрані кошти в сумі 900 гривень будуть передані на допомогу Збройним Силам України.

  Також наші школярі вдруге взяли участь у Всеукраїнському патріотичному забігові в пам'ять про загиблих воїнів “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ”.  Цей забіг приурочено  до 29 серпня – Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

  19 учнів, зокрема: Ліфенцев Михайло, Омельченко Кристина, Панченко Сергій, Пазюк Микола, Шпеник Артем, Бабич Дарина, Цьова Вікторія, Вовканич Іван, Скиба Володимир, Стецюк Євгенія, Барта Максим, Гордійчук Михайло, Ліфенцев Юрій, Самойленко Михайло, Сергієнко Марина, Пасхал Наталія, Хоменко Іван, Шаповал Станіслав, Шпеник Артем бігли за нашого односельця, нашого Героя - Миколу Олександровича Цалка.  Він загинув 26 березня 2022 року поблизу населеного пункту Лисичанськ, внаслідок  ворожого обстрілу з РСЗВ БМ-30 «Смерч».

  Разом подолана відстань – це пам’ять про мужність і героїзм учасників російсько-української війни, підтримка військовослужбовців і родин Героїв, наш вияв вдячності їм.

Сергій Вітценко, педагог-організатор.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь