A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У Яреськах знову утрата. Сумує уся Шишацька громада

Дата: 14.09.2022 16:07
Кількість переглядів: 480

Фото без опису   Сьогодні в Яреськах поховали воїна Віктора Тулінова. Напередодні звістка про його загибель на фронті сумом і болем відгукнулася у серцях земляків, жителів усієї Шишацької громади.

   Щоразу ми не хочемо вірити у тяжку утрату. Щоразу у душі сподіваємося на помилку, але розум повертає нас до гіркої дійсності.

   Віктор загинув 7 вересня. Якраз у ці дні Збройні Сили України захоплювали нас і весь світ своїм дивовижним контрнаступом на Харківському напрямку. Ми раділи таким довгожданим втішним новинам з фронту. Однак ціна кожного нашого переможного кроку вперед, кожного успіху - людське життя. Ціна любові до Батьківщини – людське життя.

   Ми ніколи цього не забудемо.

  За кілька днів, кажуть друзі Віктора, він мав прийти у коротку відпустку додому. Не встиг. Бо боронив Україну.

Фото без опису   Наш Герой народився в Яреськах, навчався у місцевій школі. Зі шкільної парти пішов працювати слюсарем в сокоцех Яреськівського цукрового заводу.

   На початку березня цього року став на захист України у лавах Збройних Сил. Загинув солдат, водій-механік евакуаційного відділення взводу технічного забезпечення танкового батальйону Віктор Тулінов поблизу села Норцівка Балаклійського району Харківщини. Йому було 47 років.

  Похований на старому кладовищі в Яреськах, поряд з батьком, відомим на Шишаччині музикантом від Бога, який пішов із життя кілька років тому, теж на початку вересня…

   Рідні, друзі, однокласники, колеги, знайомі і незнайомі земляки попрощалися із захисником Віктором Туліновим, але в пам’яті він залишиться навічно. Для тих, хто знав його – турботливим сином, люблячим братом і дядьком, чуйним і надійним другом, справжнім професіоналом, світлою, сонячною людиною. Для тих, хто не знав – Воїном, якому ми всі завдячуємо своїм життям.

   Селищний голова Олександр Тутка, виконавчий комітет та депутати селищної ради, жителі Яреськівського старостинського округу, уся Шишацька громада глибоко сумують з приводу загибелі Тулінова Віктора Владиславовича, висловлюють найщиріші співчуття рідним.

   Вічна шана Захиснику України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь