A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

З кубком і медалями повернулися наші спортсмени з обласних змагань

Дата: 22.08.2022 16:19
Кількість переглядів: 190

Фото без опису   У селі Розсошенцях Щербанівської громади Територіальна організація ГО ВФСТ Колос у Полтавській області за підтримки управління молоді і спорту Полтавської ОВА і Полтавського обласного відділення НОК УКРАЇНИ провела обласні спортивні змагання на «Кращу спортивну громаду Полтавщини 2022 року». Змагання відбувалися між громадами, де проживають 10 тисяч і більше людей.

   Традиційно до участі у цих змаганнях долучилися і спортсмени з Шишаччини. Найкращий результат у складі нашої команди (і вже не вперше) продемонстрував Ярослав Величко, посівши перше місце серед гирьовиків.

   Злагоджено і успішно виступили волейболісти Олександр Стригунов, Вадим Переберін, Владислав Закладний, Олег Гаврись, Євгеній Хрущ, Іван Сємілєтов, Максим Навальнєв та Сергій Степаненко, виборовши друге місце у турнірі.

   Другу сходинку п’єдесталу у своєму виді спорту здобула і шашкістка Алла Дерій.

   Крім призерів, свою долю у загальнокомандне шосте місце внесли шахіст Володимир Молька, тенісисти Анна Гуменюк і Юрій Каленіченко та представники нового виду спорту – дартсу – Анна Сайко і Олег Пономарьов.

Фото без опису  Цьогоріч за звання кращої спортивної громади області змагалися 19 команд. Перемогли традиційно господарі – Щербанівська громада, на другому місці – Решетилівка, на третьому – Білицька громада. Як відзначає заступник селищного голови Олег Білик, який очолював спортивну делегацію нашої громади на обласних змаганнях, шосте місце – це гідний результат. Однак можемо краще.

  Керівництво селищної ради щиро вдячне всім спортсменам за участь у змаганнях: і досвідченим гравцям, і тим, хто вперше представляв нашу громаду в області.

   Як більшість заходів нині, обласні змагання проводилися на підтримку Збройних Сил України. Адже завдяки ЗСУ ми можемо тренуватися і змагатися. Головної перемоги нашій Україні, а спортивні перемоги - надолужимо.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь