A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Працюємо на перемогу!

Дата: 11.03.2022 09:29
Кількість переглядів: 215

Фото без опису   Щодень, як на роботу, збираються жінки у різних куточках нашої громади. У приміщеннях кафе, їдалень, закладах освіти, культури, адмінбудівлях - всюди, де є для цього можливість. Вони готують різноманітні страви - і на сьогодні, і про запас, плетуть маскувальні сітки, збирають і сортують необхідну допомогу, поселяють людей, які прибувають з інших областей, дізнаються про нагальні потреби і намагаються бути скрізь одночасно.

   Оперативний штаб нашої громади - на постійному зв'язку з волонтерами. Важливо координувати наші дії. У свою чергу наша громада координує свої кроки з обласним волонтерським рухом. Це потрібно для того, щоб допомога потрапляла у найкритичніші місця. Щоб не було десь густо, а десь - зовсім пусто.

   Зараз наша громада, як і вся Полтавщина, допомагає областям, що найбільше потерпають через повітряні та наземні атаки ворога. Наші автобуси вивозять через зелений коридор сумчан. Наші домівки приймають сотні родин. І готові приймати більше. Не тільки у приватних будинках, але й у приміщеннях, що належать різним закладам, підприємствам, які діють на території громади.

  На жаль, війна не завершиться одним днем. Ми переможемо неодмінно, але для цього потрібен час. І ніхто зараз не може сказати конкретно скільки часу. Тому економимо ресурси, накопичуємо можливості, готуємося до тривалого протистояння.

  І працюємо на перемогу!

  Телефони оперативного штабу з питань волонтерської допомоги та поселення людей – 0509023777, 0955450821.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь