A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Змагалися вихованці ДЮСШ

Дата: 06.01.2022 11:17
Кількість переглядів: 389

Фото без опису   НАПЕРЕДОДНІ НОВОГО 2022 року в Диканьці відбувся зимовий обласний дитячий турнір з футзалу серед учнів двох вікових груп. Від Шишацької дитячо-юнацької спортивної школи у ньому взяли участь вихованці тренера Анатолія Шарлая.

  Команда молодшої групи, зігравши внічию з двома командами Диканьки з рахунком 2:2, посіла друге місце. Серед здібних гравців відзначено і наших вихованців. Це кращий гравець турніру – Олександр Колотай та кращий захисник - Кирило Сафонов. Серед старших учнів наші футболісти також посіли друге місце, програвши чемпіону - команді «Ваці» з Полтави, зігравши внічию з котелевськими футболістами 3:3 та перемігши диканчан 6:4. Серед кращих - наш воротар Єгор Бережний.

   Вихованці Шишацької ДЮСШ отримали від організаторів турніру почесні грамоти і солодкі призи.

   Дещо раніше в Полтаві відбувся турнір з міні-футболу, організований полтавською ДЮСШ «Школа Мілько», в якому взяли участь шість команд. Наші юні футболісти, поступившись у грі за третє місце «Школі Мілько» з рахунком 2:3, посіли четверте місце. Перше місце здобула команда ДЮСШ з Гадяча, перемігши Пирятин 5:1.

Фото без опису   ПІДБИЛИ ПІДСУМКИ року і юні гирьовики під час традиційних класифікаційних змагань. У залі важкої атлетики Шишацької ДЮСШ відбулася особиста першість з гирьового спорту серед юнаків та дівчат, тренер Анатолій Ігнатьєв. Мета заходу - поліпшити власні результати та виконати розряди.

    Третій юнацький розряд подолала гордість відділення, дівчина, яка тренується лише з вересня минулого року, - Анастасія Дяченко. Перший юнацький розряд виконав 14-річний Максим Спиця, а треті дорослі розряди з гирями у 24 кілограми виконали 15-річні юнаки Роман Яковишен та Ярослав Маловічко.

   Всі учасники залишилися задоволеними, прийнявши в дарунок низку теплих вітань, індивідуальних грамот та цінних подарунків.

Фото без опису  А У ЗАЛІ БОРОТЬБИ Яреськівської школи відбулася здача кваліфікаційних нормативів на другий юнацький розряд - жовтий пояс вихованців секції боротьби дзюдо Шишацької ДЮСШ, тренер Сергій Пирогов. Начальник відділу освіти Наталія Караваєва привітала і нагородила грамотами та поясами 13 найбільш підготовлених учнів, які виконали нормативи: Івана Гречку, Машу Шувалову, Івана Яценка, Діану Кірзенко, Богдану Климась, Юлю Линник, Тимофія Радченка, Діму Лук'яненка, Кирила Сафонова, Андрія Харченка, Миколу Чепенка, Владислава Паладі, Владислава Сукача. Бажаємо вихованцям подальших успіхів у спорті.

Директор Шишацької дитячо-юнацької школи Ігор ПОПАДИЧ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь