A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Пришкільний оздоровчий табір «Веселка» Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя

Дата: 08.06.2017 16:07
Кількість переглядів: 1438

   1 червня 2017 року розпочав свою роботу пришкільний оздоровчий табір «Веселка» Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені   М. В. Гоголя. У таборі оздоровлюється 46 дітей, це учні 1-5 класів.

   Перед відкриттям табору в травні проводилося засідання педагогічного колективу «Організація роботи літнього табору «Веселка» денного перебування», на якому обговорювалися тема і план роботи, ставилися обов'язково окрім оздоровчих завдань і пізнавальні, обговорювався кількісний склад школярів, які візьмуть участь у роботі пришкільного  табору. Проводилася також інструктивно-методична нарада адміністрації і керівника табору «Організація виховної роботи у пришкільному оздоровчому таборі і охорона життя та здоров’я дітей під час відпочинку», на якому затвердили план і режим роботи, штат і посадові обов'язки працівників табору.

   Пріоритетними напрямками роботи табору «Веселка» є оздоровлення, загартування, виховання і розвиток дітей. Цьому сприяють:

– ефективне використання природних ресурсів (сонячні та повітряні ванни, фізичні вправи на свіжому повітрі);

– збалансоване дворазове харчування (наявність у раціоні свіжих овочів та фруктів, натуральних соків);

– чітке дотримання санітарно-гігієнічних норм відпочинку дітей, формування навичок особистої гігієни;

– належна організація фізкультурно-оздоровчої роботи (спортивні змагання, рухливі ігри, екскурсії, формування навичок безпечної поведінки);

– дотримання режиму дня;

– різноманітні виховні заходи.

Фото без опису

   1 червня діти, які відвідують пришкільний оздоровчий табір, здійснили поїздку на свято «Щасливе дитинство» до Дня захисту дітей, яке щорічно проводиться в Шишацькій громаді. Цього року дійство відбулося на березі Псла у смт. Шишаки. Діти отримали чимало позитивних вражень, емоцій, змогли продемонструвати свої таланти, а також отримали подарунки та морозиво.

   У пришкільному оздоровчому таборі був проведений конкурс малюнків на асфальті «Моя дитяча мрія», присвячений Міжнародному Дню захисту дітей. Через малюнки школярі змогли передати усі свої почуття, мрії, бажання, пов’язані з дитинством. Наші діти продемонстрували, що вони мають надзвичайну фантазію та уяву, яку втілили в своїх малюнках.

Фото без опису

   Учні, які відвідують табір, з радістю беруть участь у спортивних змаганнях, які проводяться на стадіоні, грають у футбол, різні рухливі ігри. Також відвідують ігровий майданчик, що знаходиться поряд, катаються на каруселях та цікаво проводять час. Проводяться вікторини та конкурси, де діти виявляють свою ерудицію, кмітливість, демонструють свої знання та вміння. Зокрема, літературна вікторина «Світло книг не згасне в нашому житті», вікторина «Азбука безпеки» та конкурс «Найрозумніший».

   6 червня перша група (1-2 класи), а 7 червня 2017 року друга група    (3-5 класи) здійснили поїздку на страусину ферму в с. Вовча Долина Лубенського району. Школярі отримали багато пізнавальних, незабутніх та веселих вражень. Вони дізналися про розповсюдження, спосіб життя страусів, їх живлення, розмноження та побачили умови перебування страусів на фермі. Найбільше принесло задоволення дітям – годування страусів лопухами, це були неймовірні емоції! Також усі бажаючі змогли сфотографуватися з цими птахами та придбати сувеніри, безліч яких були прикрашені їхнім пір’ям.

Фото без опису

   На прощання діти змогли погладити та погодувати ослика. Не дивлячись на далеку дорогу, усі залишилися щасливими та задоволеними поїздкою.

Фото без опису

   Протягом роботи табору постійно здійснюється контроль за охороною життя і здоров’я дітей, приділяється особлива увага профілактиці дитячого травматизму та запобіганню нещасним випадкам під час відпочинку дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь