A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Повідомлення про початок та терміни процедури проведення громадських обговорень

Дата: 23.10.2019 16:51
Кількість переглядів: 362

Щодо врахування громадських інтересів під час визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки для документа державного планування  місцевого рівня « Детальний план території в північній частині с. Чернишівка, Шишацького району Полтавської області, обмеженою вулицями Новоселівка, Підлісна та житловою (садибною) забудовою, з метою розміщення центру соціальної активності комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Шишацької селищної ради»

 

   З метою врахування громадських інтересів при визначенні обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування (ДДП), а саме «Детальний план території в північній частині с. Чернишівка, Шишацького району, Полтавської області, обмеженою вулицями Новоселівка, Підлісна та житловою (садибною) забудовою, з метою розміщення центру соціальної активності комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Шишацької селищної ради»», Управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Шишацької селищної ради повідомляє про початок та терміни громадського обговорення для визначенні обсягу стратегічної екологічної оцінки ДДП.

   З матеріалами щодо обсягів стратегічної екологічної оцінки та основними кресленнями документу державного планування (Детального плану) можна ознайомитись та надати пропозиції в Управлінні житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Шишацької селищної ради  щоденно (крім вихідних) з 29.10.2019р. в робочий час за адресою: 38000 Полтавська обл., смт. Шишаки, вул.Кирила Осьмака, 63, к.13 та на сайті Шишацької селищної ради:

Строк завершення громадських обговорень  — 14.11.2019р.

 

Управління житлово-комунального господарства, архітектури

та містобудування Шишацької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь