A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У маленькому селі святкували всі

Дата: 23.08.2019 07:52
Кількість переглядів: 1242

Фото без опису   Баранівці пощастило з погодою більше, ніж Михайликам чи Ковердиній Балці. Недільного вечора у центрі села зібралися не тільки його жителі, але й гості з навколишніх куточків Шишаччини, багато з яких родом саме з чарівної Баранівки.

   Урочисто відкрили захід щирими привітаннями та побажаннями староста села Михайло Сулим, селищний голова Олександр Тутка, директор приватного сільськогосподарського підприємства “Нива”, заслужений працівник сільського господарства України Андрій Цьова. Андрій Олександрович відзначив, що дуже приємно бачити свято невеличкого села таким багатолюдним, особливо приємно бачити серед цього люду молодь, з якою ми всі і завжди пов’язуємо найкращі сподівання для майбутнього краю.

   Надія села – це зокрема Бондар Ігор, Губіцький Максим, Данилейченко Володимир, Дудкіна Антоніна, Нікітченко Яна, Супаренко Аліна, Швець Вероніка, котрі цьогоріч зустріли своє повноліття; наймолодші жителі села Краснова Єва, Багран Кіріл та Богаєвська Богдана; першокласник Міша Сулим; захисник держави, що нині несе службу у лавах Збройних Сил України, Олександр Передрук; молоді подружжя Володимир та Юлія Краснови, Віталій та Аліна Кудрі; старші поко-ління – родини, що цьогорік святкують срібне весілля, -  Сергій та Юлія Хорольці, Сергій та Ганна Лісові, Віктор та Валентина Кудрі, Олександр та Олена Даценки.

   Є з кого брати приклад молодим та наймолодшим баранівцям. З родини довгожителів - Ольги Миколаївни та Павла Євтихійовича Пониськів, котрі цієї весни відзначили 90 та 89-ліття відповідно. З подружжя Миколи Петровича та Ганни Сергіївни Орищенків, які вже залишили позаду поважну діамантову річницю шлюбу і наступного року (дай Бог їм здоров’я!) відзначать залізне весілля (65 років разом!).

   Для наймолодших і найстарших, і всіх учасників свята дарували своє танцювально-пісенне мистецтво Жанна Данило, Антоніна Дудкіна, Віталій Денисенко і Віталій Білич, гурт «Забава» з Решетилівщини та спеціальний гість від Олега Кулініча – Наталія Май з доньками Станіславою і Лесею.

   Окремого доброго слова подяки і захоплення за свій творчий внесок у свято зокрема та престиж рідного краю загалом заслуговують майстрині Катерина Іванівна Кривошей, Ліда Григорівна Лісова та Ріта Науменко. А також бібліотекар Надія Олексіївна Лещенко, котра створила виставковий куточок і презентувала духовні надбання Баранівки усім жителям та гостям села.

Прес-служба селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь