A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Вшанування ветеранів Шишацької громади

Дата: 10.05.2016 13:52
Кількість переглядів: 620

Суворий час Великої Вітчизняної став надбанням історії, та хоч би скільки ще минуло часу, доки існуватиме на землі українська нація – країна вклонятиметься солдатам Перемоги і наш священний обов’язок – не забувати, якою ціною здобуто Перемогу.

Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і нагоди Дня Пам'яті та Примирення та Дня Перемоги. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти горнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги.

На території Шишацької об’єднаної громади на сьогодні залишилось 38 учасників бойових дій 1941-1945 років.

З нагоди 71-ї річниці Дня Перемоги, Шишацька селищна рада прийняла рішення про виділення  коштів з соціальної програми «Турбота». За рахунок яких були придбані святкові набори до столу ветеранів Шишацької об’єднаної громади. Осторонь не залишились і наші мицинати: депутат обласної ради Скочко В.М. виділив грошову допомогу кожному учаснику бойових дій 1941-1945 років; ФОП Косогор С.О. долучився до доповнення продуктових наборів для ветеранів громади.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони, як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Приємним сюрпризом для ветеранів Шишацької громади стало привітання від голови Шишацької селищної ради Олександра Тутки, старост, заступника генерального директора ТОВ «АФ ім..Довженка» з соціальних питань Тетяни Хлівної, начальника відділу соціального забезпечення Наталії Завалідер, директора Територіального центру селищної ради Світлани Васильченко, голови ветеранської організації району Любові Канівець, які у цей передсвятковий день завітали до оселі ветеранів. І знову спогади, розмови про війну і слова вдячності за турботу та увагу до ветеранів. Кожному ветерану хотілось пригадати своїх загиблих бойових товаришів, подякувати близьким і рідним за догляд.

Дорогі наші ветерани!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 71-ї річниці Перемоги. Це свято – одне з найвеличніших та найшановніших, воістину всенародне, це – символ героїзму, самовідданої любові до рідної землі, світлої вікопомної пам’яті про мільйони загиблих і нескореної сили духу захисників Вітчизни.

Немає у світі такої міри, якою можна було б виміряти ваш подвиг, не вистачить слів, якими б людство могло висловити вам подяку за порятунок від фашистського поневолення.

Низький уклін вам, наші славні переможці!

Від всього серця бажаємо вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, довголіття і добробуту, бадьорості духу, гарного святкового настрою і оптимізму.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь