ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

«Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Дата: 12.12.2017 10:17
Кількість переглядів: 1145

   7 грудня 2017 року в дошкільному навчальному закладі «Ясочка» пройшло родинно-спортивне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я», організоване вихователем групи «Дзвіночок» Гречкою Т.П.

   Малюки з нетерпінням чекали початку спортивного свята. Це свято здоров’я було не лише веселим та завзятим, а й сприяло згуртуванню дитячого та батьківського колективу. Вражала дитяча та батьківська наполегливість, витримка, спритність та взаємовиручка. Інколи діти були навіть винахідливішими, ніж батьки. Свято не обходилося без веселих конкурсів: «Садіння картоплі», «Кругленький веселунчик», «Веселі стрибунці», «Спортивна вікторина», «Футбол», «Наші дівчатка господині», «Гусениця», «Попади у ціль», «Ріпка», «Змій Горинич». Вони допомагали розвинути у дошкільнят кмітливість, швидке мислення і швидкість реакції. І звичайно батьки не могли відставати від спритності своїх синів та дочок. Ці спортивні розваги стали справжнім святом для учасників заходу. Скандування уболівальників, підбадьорливі вигуки та сміх лунали в спортивному залі.

   І батьки, і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі. Учасники залишилися задоволеними від проведеного заходу, усім малятам дісталися призи. Адміністрація та колектив ДНЗ «Ясочка»  висловлюють подяку батькам, які знайшли час разом із дітьми взяти участь у спортивному святі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь